جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 267503
    تاریخ انتشار: 29/مهر/1400 - 22:23
    پوتین:

    حزب‌الله یک قدرت سیاسی مهم لبنان است/کمک به تحقیق در مورد انفجار بیروت را بررسی می‌کنیم

    رئیس‌جمهور روسیه با بیان اینکه "موضع‌گیری درباره حزب‌الله لبنان، از کشوری به کشور دیگر متفاوت است"، گفت که مسکو، حزب‌الله را یک قدرت سیاسی مهم در لبنان می‌داند.

     حزب‌الله یک قدرت سیاسی مهم لبنان است/کمک به تحقیق در مورد انفجار بیروت را بررسی می‌کنیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، «ولادیمیر پوتین» روز پنجشنبه در سخنانی در نشست عمومی «والدای»، به انفجار بندر بیروت اشاره کرد و گفت: «فاجعه بندر بیروت با خواسته برخی‌ها برای رسیدن به منافع مالی از طریق فروش کودهای شیمیایی (نیترات آمونیوم) با قیمت بهتر، مرتبط بود».

    پوتین تصریح کرد: «ما امکان کمک به تحقیق در مورد انفجار بندر بیروت را بررسی می‌کنیم و در صورت وجود تصاویر ماهواره‌ای، آن را ارائه می‌کنیم».

    وی در ادامه به قدرت سیاسی حزب‌الله در لبنان اشاره کرد و گفت: موضع‌گیری درباره حزب‌الله در هر کشوری متفاوت است، اما مسکو حزب‌الله را یک قدرت سیاسی مهم در لبنان می‌داند.

    به گزارش روسیا الیوم، رئیس‌جمهور روسیه افزود: «ما با همه احزاب و گروه‌های سیاسی لبنان برای حفظ امنیت، ثبات و صلح در لبنان همکاری می‌کنیم».

    پوتین با تأکید بر اینکه "مسکو همواره احزاب سیاسی لبنان را به حل اختلافات از طریق گفت‌وگو تشویق می‌کند"، تصریح کرد: «ما با همه لبنانی‌ها برای جلوگیری از خونریزی همکاری می‌کنیم».

    وی خاطرنشان کرد: «ما نمی‌توانیم از یک حزب در مقابل حزب دیگر حمایت کنیم، زیرا این امر تأثیر نامطلوبی روی اصلاحات بین احزاب لبنانی خواهد داشت».

    رئیس‌جمهور روسیه همچنین گفت: «ما در روسیه به دنبال یافتن زمینه‌های مشترک برای توافق بین طرف‌های لبنانی، بدون جنگ و درگیری هستیم».

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما